helgen

Tänkte snabbt berätta om min händelserika helg: fredag: bio med ett mycket trevligt sällskap nämligen Hanna och Emma. lördag: åkte in till stan med min far och lillasyster, handlade lite, hem kollade på tv åt massor av godsaker. söndag: dagen till ära var det Johanna som följde med mig (ännu en gång) in till stan där vi gick på spontan bio samt åt lunch.

I brist på annat

Efter en onödig dag i skolan åkte jag in till stan för att gå på södra latins öppna hus, funderar på att gå estet (teater) men jag får se. Har en extrem beslutångest inför själva valet och jag har fortfarande ingen aning vad jag ska välja menmen..


 
 
 
 

stockholm

 

god kväll kära ni dagen började med en brunch ((aka jävligt gott)) tillsammans med min käre far och lillasyster och efter det gick vi på två lägenhets visningar runt om i söder. När jag kom hem gick jag direkt hem till Ebba och så åkte vi och kollade på damerna som spelade match, även Hanna och Malin va där. Åkte hem och har precis kollat på några avsnitt av himym och nu ska jag äta tacos. Imorgon är det måndag och dags för den psykiska terrorn ((igen)) x


how i met your mother

Alltså jag har gått och blivit besatt i himym, är kär i marshall och vad mer kan jag säga? Under jullovet satt jag uppe hela nätterna och ja kollade igenom alla avsnitt alltså åh herre typ extremt cheesy osv menmen


since we both need love

Hej hopp, jag sa ju att jag skulle ta tag i bloggandet men eftersom mamma ej har något internet än har jag inte orkat(blogga från mobilen är jobbigt så det räknas ej) men jag ska försöka. Första skoldagen på några veckor idag och jag vill helst försvinna från jordens yta pga ångest. Ska göra ett litet inlägg om vad jag gjorde under jullovet så att ni har något att läsa.


RSS 2.0