you're far away tonight

Jag har drömt värsta konstiga drömmarna under senaste tiden, haha. Men i alla fall är fortfarande ute på landet kanske åker hem imorgon.. (?) Igår så åkte familjen till Nämdö där vi mötte upp Blanca och hennes familj. Vi firade (okej låter rätt så knäppt) nämdö-dagen. En trevlig dag med min fina Blanca!

fighting against gravity

ok måste skriva ut vad som hände igår..träffade Nina, omg, lyckan inom mig just nu alltså. Fick min ryggsäck signerad, två kramar osvosv. Gladtjej, lol ugly

23 july 8:22 pm

 
& the tears stream down my face. Happy anniversary boys!
 
 

it was incredible as harry would say

hejfolket, kom hem från landet för cirkus två timmar sen. Imorgon ska jag på Ninas spelning i kungsträdgården, seriöst dör av lycka! Sen är det ju så att idag är en mycket speciell dag!!

Landet

Som ni kanske uppfattat är jag på landet. Solen skiner rätt så bra här ute så jag ska nog lägga mig och sola ett tag. Sen bada i havet såklart, det underbara havet asså. Haha, jaja, vi hörs ses och allt sånt där!

Janne

 

hipstagram

 
Hej fellas, hur mås det? Själv mår jag toppen och njuter av sommarlovet!!
Hoppas på att det ska bli lite finare väder, men det spelar egentligen ingen storre roll, eller jo. 
Bertan sover hos moi idag och vi har bakat bullar och nu ska vi ta och sova, hej trötta. 
Pussdåra
 

Kåmpis

Tack Ebba för lånet av bilder
Sommarlovet har gått så fort, jag börjar nian snart? I alla fall under dagarna som passerat har det hänt en massa på Ebbas land. Vi har fiskat, åkt bil pga åskan, badat, solat, drömt om killarna, spelat kort, sällskapspel, ätit, pratat. Tack för en underbar tid kåmpis

Ebbson

 
 
Åker med Ebbson till hennes land och nu har jag glömt vart det ligger så kan inte skriva det här. Menmen vi drar oss snart mot tåget mot norrköping, gonna be a blast. 

typical

 
     

RSS 2.0