dipdye.


obsession.

wazzup kära läsare? Lördag och allt rullar på. Hähä går runt och nynnar på denna braiga skapelse, tror att alla som hört den börjar göra det.

vårkollektion.

Idag var jag inne på Angelica Blicks blogg och såg ett inlägg om Gina Tricots vår kollektion. Fällde en liten tår av lycka när jag såg att de ska få in några par skit snygga jeans shorts. Lite runwaydreamz inspirerade vilket är perfekt. Typ nitar, färg och ja perfektion. Åhh lycka.

torsdag.


Lyssnar på musik, äter och har allmänt tråkigt. Ska iväg på träning lite senare. Nej ska fortsätta med det jag nu gör, alltså ingenting. Hejdå.

Romme 2012

Ebbas Iphone kamera, (tack för bilderna kent agent.)
En lyckad dag med klassen i Romme, mycket knapplifts åkande blandat med off pist.

beyond knitted.

Min gammelmormor är verkligen världens sötaste. Tack så mycket!

lördag bro.


What's up kära läsare? Under min dag har inte speciellt mycket hänt. Nu på kvällen kom min underbara vän Ebba över. Med lite glass & tjejsnack blev denna kväll perfekt. Tusen pussar.

prov å sånt.södra manhattan.
Har haft otroligt mycket prov denna vecka. Har därför varken haft tid eller lust att blogga.

13/2.

Kommer aldrig glömma den här dagen. Den betyder allt.

söndags ångesten.


Söndagar är nästan självutnämnda pluggdagar, och det är precis det jag ska sysselsätta mig själv med idag. Plugg. Ha de gött. x

you're my kryponite.


Äntligen vart det fredag igen. Kan säga att det behövdes. Haha.
Förlåt för den usla uppdateringen men innebandyn och plugg har kommit ivägen hela veckan. Under helgen är mina planer också plugg och innebandy så kommer inte finnas mycket tid för bloggen. x

sommar känslor.


Vill ha sommar. Känna solen mot hyn, vattnet mot fötterna och sanden mellan tårna. Leva livet liksom.

.

som tycker att snön är hemsk? Ja? ok.

välkommen till familjen.

Ville bara veta att vi har fått ett tillskott i familjen, en ny dator vid namn iMac. Älskar dig.

Under denna helg har vi.


Druckit varm choklad, åkt skidor, beundrat ett vackert landskap, chillat i tuffa strumpor, lekt rebeller, tagit en massa kort, ätit godis, skrattat, sjungit, flippat våra hår, filmat & haft det allmänt bäst. credit till Blanca Eliasson för att hon är en sådan underbar vän. + att hon låter mig andvända gennes instagrambilder.

Now playing.


Sälen.

en söt katt och en trött tjej, perfekt kombo. Drar mot Sälen nu med Blancita. Kommer bli azum. hejdå.

en simpel dag.

Tagen för någon vecka sedan. Extra lugn dag i skolan idag, först engelskaredovisning sedan film. Behövdes. Imorgon är det fredag. Behövs. Och jag åker till Sälen med min galna vän. Behövs. x

tillbaka.

Är äntligen tillbaka efter en lång såkallad ''bloggpaus'' Vad mer kan jag säga? Goda pannkakor på hemkunskapen, och billigt godis i matbutiken. Tack. Hejdå.

ännu en födelsedag.


18 år. Grattis på födelsedagen babe. x

RSS 2.0