space, quote, lussekatter


jag har någon tvångstanke att alltid skriva lussakatter istället för lussebullar. Random.

Imorgon blir en tidigmorgon då jag och kära Ebba ska iväg till skolan runt halv åtta, andledningen är att vi ska baka lussekatter på Hemkunskapen. Det är fint det. pok


classic.

Detta var ännu ett bevis på att måndagar kan vara ok, även fast vi inte gillar dem. Skolan avklarad, och nu tänker jag sitta och sticka lite på min vante, wish me luck. I need it. Massa Kärlek!

första advent

Denna söndag är speciell, för just idag är det första advent. Men att vi ännu inte ser snö utanför fönstren är bara taskigt gjort utav vädergudarna. Med det åker jag till konfan och sedan vidare in till stan för lite shopping med min kära pappa. massa kärlek!

2011-11-26

Två innebandymatcher avklarade, inget sm för oss men vi klagar inte. Så har äntligen fått helg, det är fint det.

den klassiska.

I år innehåller den inte så mycket, jag önskar mig inget speciellt helt enkelt. Kort och gott så vill jag bara ha en trevlig jul med nära och kära! x

something about you influenced me to you

Black&White - Paris, Notre Dame

the city of love

foto - jag Notre Dame

utråkad och pannkakor till middag blev min onsdagskväll. Veckan har passerat hälften och jag hoppas jag står ut med de kommande dagarna, men det är klart ska jag. Säger såhär - Godnatt folks, x


Du lämnade mig kvar.

foto - jag  Eiffeltornet

Veckan har börjat bra, livet leker och snart är det jul. Paris var helt underbart och jag längtar tillbaka, vill bo där. gah.

Breaking Dawn

Den mest underbara film jag sett, skrattade samtidigt som det kom lite tårar. Gick iallafall därifrån oh skakade av lycka. Ah!


destination paris

weheartit
Längtar.

du lyser upp hela världen

Åkte in till stan idag, strosade runt med min kära mamma och fick med mig en sak hem. Söndagsångesten samt en söndagsfilm blir denna veckas avslutning.

min katt


Let's make some wishes


wintertimes

Vintern är snart här, längtar så att..Jag vet inte hur jag ska kunna utrycka mig själv. Haha. Längtar tills jag får gå ut i kylan och ta fina foton, tills jag får klä mig i stora stickade tröjor, till julen, julhandlandet, att mysa med min katt, gå på stan i julyran med mina vänner, lyssna till julsånger, kolla ut i fönstret och se hur det snöar + en massa andra saker. Gah!
En fin låt som har börjat att spelas på min spotify lista -

Instagram

Tagna med iphonen, redigerade i Instagram
Första dagen efter höstlovet inleddes helt okej, och nu ska den avslutas med tv tittande! xx

.till min garderob från mig

Denna skapelse fick jag med mig hem från stan för någon dag sen, från bikbok och kommer andvändas flitigt nu i höst och sen i vår.

Friday


Äntligen är den här, våran efterlängtade fredag.

Fråga

Fick en fråga om vilka som var mina favoritappar, gjorde en bild och tänkte visa er, here you go! Tack för frågan Klara, kram!

stockholm

Dagens schema är enkelt att komma ihåg, ska nämligen in till stan med tre kära vänner. Fick en fråga om vilka som är mina favoritappar. Tänkte ta den när jag kommer hem, xx.

RSS 2.0