se allas ögon i en främmande stad.


Tjejmiddag - Foto

Fyra härliga foton från Johannas tjejmiddag - Nikon d3000
Vi spelade Laserdome, åt god mat, pratade och skrattade som bara vi kan, kollade på film, fotade. Och så blev det ännu en trevlig kväll med med mina tjejer. Grattis Johanna som har fyllt 14år. Fjortis nu.

Tjejmiddag


Kvällens planer: tjejmiddag hemma hos Johanna Sommerville! Det blir laserdomespel med tjejerna och sen sova hemma hos Johanna. SYA


sommar 2011 - fan vad vi saknar den


Skrapade ihop detta collage under några ynka minuter inte de finaste bilderna men klandra inte mina trötta ögon.
 
Alla bilder är från sommaren som vi saknar. Alla minnen, alla skratt, alla kvällar, alla landetdagar, alla resedagar, alla soltimmar, alla fotostunder, alla dagar som gått. Fan.

allt är så totalt förstört


Musik får en att må bra när man mår som sämst. Därför sitter jag och dunkar musik i mina öron, men bara i mina eftersom alla sover i huset. Alla tankar löses upp, och man kan tänka fritt, har bara störd-musik men det är min musik.

a feader.


skolan


Suddig bild medvetet
Första dagen i skolan på två och en halv månad. Känndes inte bra. Eller Jo. Åker in till stan imorgon med hela åttan. En hel dag ute på djurgården. PoK

det regnar i stockholm idag


Nikon d3000 -  outfit fotade av Ebba

Sickad tröja//Only//Jeans//JC//Skor//Converse//Väska//Mammas gammla


en diamant och ett kors


Sista dagen på sommarlovet. Vad sa vi om den? Ta vara på, så tänker hänga med mina älsklingstjejer hela dagen.

en stjärna av alla tusen


Nikon d3000 - jag fotade regnet och lampan utanför mitt rum här är resultatet

Funderingar

Imorgon åker jag till Dalarna. Kommer hem på söndag. Vad händer sen? Det är sista dagen på sommarlovet 2011, sen börjar jag åttan. Har ingen speciell tanke på att allt kommer att gå bra. Utan allt måste gå bäst.


En bild


Som förlåtelse för att jag inte bloggat

GamlaFyra bilder från igår i Gamla Stan med tjejerna. Fotde med Nikon d3000

ungaNikon d3000
Tre härliga bilder, och en fantastisk dag. Åkte till Gamla stan, gick vidare på drottningdatan och till slut hamnade vi på ung 08.

Tisdag 16/8 2011

Åker till stan i all hast, tar med kameran och mobilen så ni får kanske lite uppdatering när vi äter lunch. SYA


1980g choklad och dela det på tre


Detta är vinsten från igår. En stor fet choklad. Har inte hela hemma utan Rebecka, Ebba och jag är de tre vinnarna.

allt jag hinner säga

Träning: nu Sen kexchokladsutdelning hemma hos Ebba eller Rebecka


back


Nikon d3000 -
Hemma från Turkiet. Vad mer ska man säga, typ, det var för varmt för att vara för varmt? Ja det får duga.

bildlöst

Direkt från Turkiet - solbränd och salt över hela kroppen mår man bra. Om jag bloggar så blir det bildlöst. Simma lungt i regniga Sverige

10 dagar


Bilder från Blancas landställe-Nikon d3000
Tidinställt
När jag kommer hem från Turkiet är det 10 dagar kvar av sommarlovet, så ta vara på det får bli en liten påminnelse i mitt huvud.

när man ska åka kundvagn.


Tidinställt


kan du flyga


Vid det här laget sitter jag på ett plan till Turkiet. Sol och Bad är det som väntar där nere. Lite tidsinställda inlägg kommer upp lite då och då.
Så ha det bra kära followers! xx

ett oväntat inlägg

När Hanna och jag åkte in till gröna lund, så visade det säg att Ebba och Annie också var påväg dit. Så vi träffade dem där. Efter lite åkturer åt vi lunch, sen spelade i på chokladhjul. Annie, Ebba och jag vann en stor Plopp som vi sedan delade på. Det var en grymt bra dag med er tjejer


Iphone kamera


Gröna Lund


Parvlar mig in till Grönan idag med Hanna Lewander. Kanske stan lite senare i eftermiddag. Får se helt enkelt. so long


det är slutetTvå bilder från ikväll - Öringesjön med Mathilda - Nikon d3000
Sorgligt att Harry Potter är slut. Har alltid varit lite förälskad i filmerna, där av hjärtat på bilden, och även till den tjejen brevid mig, jag älskar dig!

stockholm är överallt.


Åker in till stan med Mathilda oh Tobias för tt se på bio. Tänker lite för mycket idag så nu fick ni nått att tänka på under dagen. xoxo


Foto - Nämdödgen

Dagen börjde med ett blåsväder, men solen tittade iallafall förbi när vi kom fram, Min familj och jag. Hämtde upp Blanca med föräldrar och drog oss vidare mot Nämdö och nämdödagen. Det hela inleddes med att vinna 2kg choklad. Var så nöjd att jag inte fastnade på bild. Vann 1:a pris igen på chokladhjulet, blev ännu mer överlycklig så funderade inte ens på att ta någon bild. Promenerade med Blanca till resturangen på ön där vi åt lunch. När vi  hade åkte hem ville Blanca visa sina moves, och gjorde de. Sen efter middagen blev vi lite nyfikna på vad som döljde sig under locket på chokladen så vi tog oss en liten sneak peak, gissa om vi blev glada? Vi tog ut all choklad och bildade ett fint hjärta, och sen lekte vi asgrymma på Blancas gräsmatta. Det hela avslutades med chokladtårta med hallon och grädde.

RSS 2.0